Devrilen direkteki işçilerden biri öldü, diğeri yaralandı

/ Kaynak: AA
Devrilen direkteki işçilerden biri öldü, diğeri yaralandı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Muğla'nın Bodrum ilçesinde rüzgar ölçüm direğinin devrilmesi sonucu 1 işçi öldü, 1 işçi yaralandı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde rüzgar ölçüm direğinin devrilmesi sonucu 1 işçi öldü, 1 işçi yaralandı. Özel şirketin işçileri, Gümüşlük beldesi Burunköy mevkisindeki tepeye rüzgar ölçüm cihazı kurmak için çalışma başlattı. 8 metre yüksekliğindeki ölçüm direği henüz belirlenemeyen nedenle devrildi. Direkte bulunduğu belirtilen Engin Uğurlu (31) ve Çağrı Demiray (23), ağır yaralandı. Olayı gören arkadaşları, 112 Acil Servis ve Turgutreis Belediyesi itfaiye ekiplerinden yardım istedi.
Bölgenin kayalık ve sarp olması nedeniyle ekipler, olay yerine ulaşmakta güçlük çekti. Yaklaşık 3 kilometrelik yürüyüşün ardından ekipler, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen olay yerinde hayatını kaybeden Uğurlu'nun cenazesi, Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Yaralı işçi Demiray'ın hastaneye yetiştirilebilmesi için Dalaman Askeri Üssü'nden helikopter istendi.Demiray, kayalık arazi ve havanın kararması nedeniyle güçlükle bölgeye inen askeri helikopterle ilçedeki özel hastaneye kaldırıldı.
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...