Devlet Bahçeli'de ABD'ye PYD tepkisi

Düzenleyen:
Devlet Bahçeli'de ABD'ye PYD tepkisi

GÜNDEM Haberleri

ABD'nin PYD'yi şımarttığını ifade eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "ABD’nin PYD’ye sözcülük yapması, insafsızlık, saygısızlık ve art niyetlidir" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi.

Bahçeli, şu ifadeleri kullandı:
Yurdumuzu taksim hesapları ara vermeden günümüze kadar gelmiştir. Bugün yaşananlar dününün devamıdır. Cinayet nöbetinde birbirleriyle yarışan terör örgütleri rekabet halindedir. Çevremizdeki kuşatma sinsi, kurnaz ve ahlaksızdır. Türkiye büyük risk ve tehdit dalgasıyla pençelenmektedir. 

Suriye’deki korkunç boğuşma vatanımıza yansımaktadır. Irak’taki karmaşa Türk topraklarına ihraç edilmektedir.

Türkiye’nin milli bütünlüğünü korumak için müdahale haklı, yerindedir ve isabetlidir. Boşalan alanların PYD’nin yerleşmesine izin verilmemelidir. Terör kantonları arasında bağlantıya müsade edilmemelidir. PYD’yi en fazla şımartan ABD’dir. Terör her yerde ve her zeminde terördür. ABD’nin PYD’ye sözcülük yapması, insafsızlık, saygısızlık ve art niyetlidir. Menbiç'in kontrolü de sağlanmaldır. Bu operasyon riskli olmakla birlikte kaçınılmazdır.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...