Devlet Bahçeli, 'Türklüğü sildirmeyeceğiz'

Devlet Bahçeli, 'Türklüğü sildirmeyeceğiz'

GÜNDEM Haberleri

Bahçeli, 'Kim ne yaparsa yapsın, kim hangi oyunu oynarsa oynasın bayrak inmeyecek, ezan susmayacak, millet bölünmeyecek, Türklük silinmeyecektir" dedi.

Partisinin Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği "Kurtuluş Mitingi"nde konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, "Kim ne yaparsa yapsın, kim hangi oyunu oynarsa oynasın bayrak inmeyecek, ezan susmayacak, millet bölünmeyecek, Türklük silinmeyecektir" dedi. Konuşmasında Başbakan'a yüklenen Bahçeli, "Sayın Başbakan sen kim, Cumhuriyeti diline dolamak kimdir?" dedi. nbsp;MHP?Lideri, "Yolumuza cami çıksa yıkarız"?diyen Erdoğan'ı "Caminin aynı zamanda medeniyet olduğunu bilmeyecek kadar gözü ve bahtı bağlanmıştır" sözleriyle eleştirdi. Vatandaşlardan sandıkta Cumhuriyete sahip çıkmalarını ve Milliyetçi Hareket'e destek vermelerini isteyen Bahçeli, "Bu zulmet dolu günler, ihanetin bu karanlık yılları muhakkak bitecek, 11 yıllık yıkım ve tahribatın bu ağır enkazı biliniz ki kaldırılacaktır" diye konuştu. SAMSUN AA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...