Depremzedeleri konteyner satma vaadiyle dolandırdılar: 2 şüpheli yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Depremzedeleri konteyner satma vaadiyle dolandırdılar: 2 şüpheli yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Malatya'da depremzedeleri sosyal medya üzerinden konteyner satma vaadiyle dolandırdıkları iddiasıyla aranan 3 kişiden 2si yakalandı ve gözaltına alındı. Diğer 1 kişiyi ise arama çalışmaları sürüyor.

Dolandırıcıların bu kez ki hedefi depremzedeler oldu. Sosyal medya üzerinden depremzede vatandaşları dolandırmaya çalışan şüpheliler için düğmeye basıldı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Akçadağ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, sosyal medyada sahte hesap açarak depremzedeleri konteyner satma vaadiyle dolandırdıkları iddia edilen 3 şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

3 KİŞİDEN 2'Sİ YAKALANDI

Ankara ve Kilis'te 4 adrese operasyon düzenleyen ekipler, 2 zanlıyı yakaladı. Zanlıların adreslerinde yapılan aramada, 10 kredi kartı, 2 cep telefonu, 2 sim kart, dizüstü bilgisayar ele geçirildi, 15 dolandırıcılık olayı aydınlatıldı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan biri tutuklandı, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bir zanlının yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...