Depremzedeler ‘Yerinde Dönüşüm’ projesi için teşekkür etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Depremzedeler ‘Yerinde Dönüşüm’ projesi için teşekkür etti

GÜNDEM Haberleri

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından başlatılan "Yerinde Dönüşüm" projesine bir destek de depremzede vatandaşlardan geldi.

Depremzede vatandaşlar ALO 181 Çağrı Merkezi’ni arayarak ‘Yerinde Dönüşüm’ projesiyle ev ve iş yerlerine yeniden kavuşma fırsatı buldukları için Bakanlığa teşekkür etti.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Depremzede vatandaşlar, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesinin hızla ayağa kaldırılması için başlatılan ‘Yerinde Dönüşüm’ projesi için teşekkürlerini iletti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın ALO 181 Çağrı Merkezi’ni arayan depremzedeler, ‘Yerinde Dönüşüm’ projesiyle ev ve iş yerlerine yeniden kavuşma fırsatı buldukları için sevinçlerini dile getirdi.

Vatandaşlar, ALO 181 çalışanları aracılığıyla bu imkanı sağlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye teşekkürlerini iletti.

Kısa zamanda evlerine kavuşma hayallerini gerçekleştirecek olan ‘Yerinde Dönüşüm’ projesiyle tüm umutların yeşerdiğini belirten depremzedeler, ALO 181 görevlileriyle yaptıkları görüşmelerde şunları kaydetti.

Yerinde Dönüşüm projesi, ev sahibi olmamı kolaylaştıracak bir uygulama. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Bakanımız Mehmet Özhaseki’den Allah razı olsun. Bakanımıza, canla başla gece gündüz hizmet eden yetkililere çok teşekkür ediyoruz. Bir an eksikliklerini hissetmedik. Tekrar yeni evimize kavuşacağımızdan hiçbir şüphemiz yok.

Esnaf olarak bu proje ile umutlarım yeşerdi. Felaketten sonra devletin yardımlarını gördüm, her gece namaza kalkıp devletimize dua ediyorum. Devletimize ne kadar minnettar olsak azdır. Hem tam güvenli dairelerde oturacağız hem de yeni binalarda yaşayacağız. Bu proje olmasaydı memleketime geri dönmeyecektim. Sayın bakanımızdan Allah razı olsun.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...