Depremzededen örnek davranış! Afet bölgesine gönderilen monttan cüzdan çıktı: Sahibini bulup teslim etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Türkiye'nin felaketi yaşadığı şu günlerde 81 il depremzedeler için seferber oldu. Birçok yardım gönderildi ve bunlar depremzedelere teslim edildi. Rize'den Malatya'ya gönderilen mont ise bir depremzedeye verildi ama montun içinden cüzdan ve araba anahtarı çıktı. Bunu gören depremzede vatandaş, elindeki cüzdan ve anahtarı muhtara teslim etti, muhtar ise Rize'nin Ardeşen Belediye Başkan Yardımcısına teslim etti. Depremzedenin bu örnek davranışı ise gündem oldu.

Türkiye felaketin 8. gününde depremzedeler ve enkaz altındaki vatandaşlar için seferber olmuş durumda. Tonlarca yardım toplandı ev bunlar depremzelerde ulaştıırldı, hala daha ulaştırılıyor. Bunlar devam ederken depremin etkilediği Malatya Yeşilyurt'ta örnek bir olay yaşandı.  Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Ardeşen ilçesinden Malatya'nın Yeşilyurt ilçesindeki deprem bölgesine yardımda bulunan Yunus Yunusoğlu isimli vatandaş yardım amaçlı gönderdiği montta araba anahtarını ve cüzdanını unuttu.

DEPREMZEDE CÜZDANI HEMEN TESLİM ETTİ

Montu alan depremzede vatandaş, montun cebinde para dolu cüzdanı ve araba anahtarı olduğunu fark etti. Depremzede vatandaş montun cebinden çıkan anahtar ile cüzdanı Hatunsuyu Mahalle Muhtarına teslim etti. Vatandaşın unuttuğu eşyaları teslim alan muhtar ise ilçe merkezinde kurulan Ardeşen yardım çadırına giderek emanetleri Ardeşen Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Hatipoğlu'na teslim etti.(İHA)

Bu video da ilginizi çekebilir...

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...