Depremzede gençten, Babacan'a BAYKAR tepkisi: Zaman eleştiri zamanı değil

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş merkezli 10 ili yıkıp geçen depremin ardından Elbistan'a giden DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a daha önce BAYKAR’ı kapatacağını söylemesi üzerine, depremzede bir gençten tepki geldi. Babacan'a eleştiri zamanı değil diyen genç, 'BAYKAR’ı kapatacağız dediniz ama BAYKAR bizim için seferber oldu.10 günden beridir uğraşıyor. Canla başla çalışıyor." diye konuştu.

Türkiye'nin yüreğini yakan Kahramanmaraş merkezli yıkıcı iki depremin ardından afet bölgesinde yaralar sarılmaya çalışıyor.

Büyük yıkım yaşanan 10 ilde can kaybı 35 bini geçerken, arama kurtarma çalışmaları depremin 10. gününde de sürüyor. 

Öte yandan siyasi liderler de bölgede depremzedelere yönelik ziyaretler gerçekleştiriyor. Bu ziyaretler sırasında vatandaşlardan siyasilere yönelik eleştiriler de geliyor.

Son olarak geçtiğimiz günlerde Baykar'ı hedef alan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Elbistan'da depremzedeleri ziyaret ettiği sırara bir gencin tepkisi ile karşılaştı. 

'BİR OLMALIYIZ, MEMLEKET HEPİMİZİN'

Zamanın eleştiri yapma zamanı olmadığını söyleyen depremzede genç, Babacan’la yaptığı konuşmasında, “BAYKAR’ı kapatacağız dediniz ama BAYKAR bizim için seferber oldu. Şuan sosyal medyada aşırı derecede algı operasyonları var. 10 günden beridir uğraşıyor, canla başla çalışıyor devlet, ekiplerimizin hepsi. Şuan aşırı derecede devletimiz yardım yapıyor. Sizden tek isteğim bir olmalıyız, kimseyi eleştirme zamanı değil. Memleket hepimizin’’ ifadeleri ile tepkisini dile getirdi.

Babacan katıldığı televizyon programında BAYKAR'ı hedef almış, "Devletin bütün imkanları tek şirkete aktarılıyor. Bu proje de öyle hale getirildi ki yani bu çok kutsal, dokunulmaz bak. Dokunanı mahvederiz falan filan. Kusura bakmayın ya. Biz dokunacağız" demişti. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...