Depremin yaraları sarılıyor… Hatay Defne Devlet Hastanesi’nde sona gelindi

- Güncelleme:
Depremin yaraları sarılıyor… Hatay Defne Devlet Hastanesi’nde sona gelindi

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş depremlerinin yıktığı Hatay’da kurulacak olan Defne Devlet Hastanesi inşaatında sona gelindi. Gece-gündüz 700 işçinin çalıştığı inşaatta, acil servis kısmının çatısı tamamlamak üzere.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen Hatay'da hem depremin yaraları sarılıyor hem de yeni projeler hızla yükseliyor. Depremin ardından Hatay'ın Defne ilçesine bağlı Bostancık Mahallesi'nde yapımına başlanan Defne Devlet Hastanesi'nde çalışmalar hızla sürüyor.Depremin yaraları sarılıyor… Hatay Defne Devlet Hastanesi’nde sona gelindi

ACİL SERVİS TAMAMLANMAK ÜZERE

80 yoğun bakım yatağıyla, 12 ameliyathanesiyle, tüm branşlarda hizmet verebilecek bir donanıma sahip olacak hastanede inşaatında 700 işçi çalışıyor. Zemin çalışmalarının ardından mantolama işlemine geçen işçiler, kısa sürede çatı alanına kadar geldi. Hastanenin acil servis kısmının çatısını tamamlamak üzere olan işçiler, hastaneyi kısa sürede tamamlamak için gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor.  

Depremin yaraları sarılıyor… Hatay Defne Devlet Hastanesi’nde sona gelindi

KAHRAMANMARAŞ DEPREMLERİ

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7.2 ve 7.3 büyüklüğündeki deprem 50 binden fazla vatandaşın ölümüne neden oldu. Asrın felaketi olarak adlandırılan deprem 11 ilde ağır büyük yıkıma neden oldu. Depremde hastanelerden okullara binlerce bina enkaza döndü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...