Enkaz altında kalan kızının elini bir an olsun bırakmamıştı... Yürekleri yakan Mesut Hançer yeni evine kavuştu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş depreminde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden kızı Irmak Leyla’nın elini bir an bile bırakmayan, o fotoğrafıyla da yürekleri yakan felaketin simge isimlerinden Mesut Hançer’in yardımına ünlü şarkıcı Ebru Yaşar ve eşi iş adamı Necat Gülseven koştu. Gülseven çifti, aileye söz verdikleri daireyi kısa sürede dayayıp döşetip teslim etti. İhlas Haber Ajansı (İHA), yeni bir yaşam kurmaya çalışan ailenin yerleştiği daireyi görüntüledi.

Mesut Hançer, Kahramanmaraş merkezli depremlerde acının en büyüğünü yaşamış, 15 yaşındaki kızı Irmak Leyla, 8 katlı binanın enkazında kalarak hayatını kaybetmişti.

Deprem haberini çalıştığı fırında alıp, hemen enkaz başına koşan Hançer, evladının sadece eline uzanabildi. Kızını enkazdan çıkaramayan acılı baba, evladının elini tutup ekipleri beklemeye başladı. Bu sırada çekilen fotoğrafla depremin simgesi haline geldi, dünya basınının manşetlerine taşındı.

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar ve eşi iş adamı Necat Gülseven, Hançer ailesinin yardımına koştu.

Gülseven çifti, acılı baba ile görüştü, ev sözü verdi, iş teklifinde bulundu.

Hançer ve ailesi Ankara’ya götürüldü, önce bir otele yerleştirildi. Gülseven çifti daha sonra sözlerini tutarak aileye dayalı döşeli bir ev verdi. Hançer ailesi yeni evlerine yerleşti.

YÜREK YAKAN TABLO

Ankara’daki Hançer ailesinin yeni evini ise İhlas Haber Ajansı görüntüledi. Evin oturma odasına asılan ve bir ressamın hediye ettiği tablo yürekleri dağladı.

Enkaz altında kalan kızının elini bir an olsun bırakmamıştı... Yürekleri yakan Mesut Hançer yeni evine kavuştu

Tabloda kızı Irmak babasıyla birlikte resmedildi.

'YENİ BİR DÜZEN KURMAYA ÇALIŞACAĞIZ'

Depremzede Mesut Hançer, zor da olsa yeni bir hayata başlayamaya çalıştıklarını söyledi. Hançer, “Depremden sonra bizi Ankara’ya getirdiler. Bir otele yerleştirdiler. Sonra iş adamı Necat Bey sağ olsun evimizi aldı, eşyalarımızı aldı. Yarın da Allah kısmet ederse işe başlayacağız, yeni bir düzen kurmaya çalışacağız” dedi.

#l-948969#

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...