Depremden yeni görüntüler! Koca dağ beşik gibi sallandı: O anlar kamerada

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Türkiye'nin felaketi yaşadığı şu günlerde Kahramanmaraş merkezli 10 ili vuran deprem beraberinde 10 ili birden etkiledi ve büyük hasara neden oldu. Gün geçtikçe depremin acı yüzü bir kez daha kendini gösterirken Osmaniye'den gelen bir görüntü tüyleri ürpertti. Depremin ilk anlarına ait olan görüntülerde deprem sırasında yer ve koca dağ adeta beşik gibi sallandı. O anlar, depremin şiddetini bir kez daha gözler önüne serdi.

Türkiye, 'asrn felaketi' ile mücadele ediyor. Depremin hasarı çok büyük oldu. Kahramanmaraş ili Pazarcık ilçesinde 6 Şubat Pazartesi günü saat 04.17’de 7,7 büyüklüğünde  meydana gelen depremde Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı.

Sabahın erken saatlerinde yaşanan deprem Orta Doğu'da bile hissedildi. Öte yandan felaketin 7. gününde arama ve kurtarma çalışmaları tüm hızıyla devam ederken depremin ilk anlarına dair yeni bir görüntü ortaya çıktı. 04.17’de Osmaniye’de deprem anında yer ve dağın sarsıldığı anlar depremin şiddetini bir kez daha gözler önüne serdi.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...