Depremde yıkılan evinin arkasındaki yarığı takip etti, gördüğü manzara ile şok oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Malatya’nın Akçadağ ilçesinde bir kişi yıkılan evinin arkasındaki çatlağı takip etti. Gördüğü manzara ile hayatının şokunu yaşadı.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ile 7.6 büyüklüğündeki depremler 11 ilimizde ağır yıkıma ve can kaybına sebep oldu. Depremden etlilenen illerden biri olan Malatya'da dikkat çeken bir olay yaşandı. Akçadağ ilçesinde çok sayıda ev ile bina yıkılırken, Aktepe Mahallesi’nde bulunan ve halk arasında “Geyik Kayası’ olarak bilinen dağ ise iki ayrıldı. Metrelerce genişlik ve derinliğin oluştuğu bölgeyi ziyaret eden vatandaşlar gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü.

DEPREM SONRASI EVİNİN ARKASINDAKİ ÇATLAĞI TAKİP ETTİ

Daha önce bezer bir durumla karşılaşmadıklarını aktaran bölge sakinlerinden Zafer Cahit Leventoğlu, “Yıkılan evlerimizin arkasında bulunan çatlakları takip ederek dağlık bölgeye kadar çıktık. Yaklaşık üç kilometrelik bir alanda dağ adeta ikiye bölünmüş durumda” diye konuştu

(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...