Az önce deprem mi oldu? 17 Aralık KANDİLLİ AFAD SON DAKİKA DEPREMLER | İstanbul'da deprem oldu mu, kaç büyüklüğünde gerçekleşti?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Az önce deprem mi oldu? 17 Aralık KANDİLLİ AFAD SON DAKİKA DEPREMLER | İstanbul'da deprem oldu mu, kaç büyüklüğünde gerçekleşti?

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Pek çok kişiye giden uyarı bildirimi ve sarsıntı hisseden vatandaşlar Az önce deprem mi oldu, nerede? Son depremler listesi! Kaç büyüklüğünde deprem oldu? sorularına yanıt arıyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD internet sitelerinde gün içinde olan tüm depremlerin verileri yer alıyor.

Vatandaşlar sarsıntı hissetmesinin ardından az önce deprem mi oldu, nerede? İstanbul son depremler listesi başlıklarını araştırdı. Yapılan son dakika açıklamasının ardından kaç büyüklüğünde deprem oldu? Az önce nerede deprem oldu? sorularının yanıtını sizler için derledik. Kandilli Rasathanesi ve AFAD sayesinde gün içinde olan son depremlere ulaşabiliyoruz. Az önce deprem mi oldu, nerede? sorusunun yanıtı haberimizde...

AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU, NEREDE?

Kandilli Rasathanesi verilerine göre 17 Aralık günü meydana gelen depremler listesini birazdan güncelleyeceğiz.

AFAD'dan yapılan açıklamaya göre, Marmara Denizi, Yalova'nın Çınarcık ilçesi açıklarında saat 23.53'te 11 kilometre derinliğinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...