Deprem konutları için yeni formül hazır: İnşaatlar hızlandırılacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Deprem konutları için yeni formül hazır: İnşaatlar hızlandırılacak

GÜNDEM Haberleri

Bakan Özhaseki, deprem bölgesindeki konut inşaatları hızlandırılacak yeni formülü Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sundu.

6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan illerin yeniden inşası için çalışmalar aralıksız devam ediyor. Bu kapsamı Bakan Özhaseki, inşa projelerini hızlandıracak alternatif formülleri devreye sokacağını bildirdi.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a deprem konutlarının inşasını hızlandırılacak yeni formülü sundu.

Deprem konutları için yeni formül hazır: İnşaatlar hızlandırılacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Bakan Özhaseki bakanlık yetkilileriyle birlikte 16 Haziran’da Malatya ve Kahramanmaraş’ta, 17 Haziran’da ise Hatay’da bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunacak.

ÖZHASEKİ YENİ FORMÜLÜ ERDOĞAN’A SUNDU

Bakan Özhaseki, devreye girmesiyle depremzede vatandaşların evlerine çok daha kısa sürede kavuşması planlanan yeni formülü dün gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sundu.

Deprem konutları için yeni formül hazır: İnşaatlar hızlandırılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, “Deprem bölgesindeki 10 ilimizin yeniden ayağa kaldırılması birinci önceliğimizdir. Deprem konutlarının inşasını hızlandıracak farklı alternatifler üzerinde mütalaalarımız sürüyor. Yakında bunları milletimizin takdirine sunacağız” demişti.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...