Deprem bölgesine, Kara Kuvvetleri, jandarma ve emniyete ait helikopterler sevk edildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Deprem bölgesine, Kara Kuvvetleri, jandarma ve emniyete ait helikopterler  sevk edildi

GÜNDEM Haberleri

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), deprem bölgesine yönelik çalışmalar hakkında bilgi verdi. MSB, Kara Kuvvetleri Komutanlığının yanı sıra jandarma ve emniyete ait helikopterlerin deprem bölgesine personel ve teçhizat nakli için görevlendirildiğini açıkladı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,6 ve 7,7 deprem 10 ilimizde büyük hasara yol açtı. Binlerce canımızı kaybettiğimiz deprem sonrası, göçük altındaki vatandaşları kurtarmak için dört bir yandan mücadele devam ediyor. Bu kapsamda Kara Kuvvetleri, jandarma ve emniyete ait helikopterler deprem bölgesine sevk edildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1622966572426952705

"NEVŞEHİR'DEN DEPREM BÖLGESİNE HAREKET ETTİLER"

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Kara Kuvvetleri Komutanlığımızın yanı sıra, jandarma ve emniyete ait çeşitli tiplerdeki helikopterler deprem bölgesine personel ve teçhizat nakli için görevlendirildi. Helikopterler Nevşehir'den deprem bölgesine harekete geçti." ifadesine yer verildi.

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNDE İL İL SON DURUM

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...