Deprem bölgesinde skandal! Hastaneden bebeği çalacaktı! İçeri girip isim sordu, kendini emniyet müdürü olarak tanıttı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Hatay'da sahte polis kimliği ile hastaneden bebek çalma girişiminde bulunan şüpheli gözaltına alındı. Zanlının üzerinde Türkiye Polis Emeklileri Derneği, Türk Silahlı Kuvvetleri Derneği ve 2. Sınıf Emniyet Müdürü ibareli sahte kimlik kartları ile yüklü miktarda para ile altın ele geçirildi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremden ağır şekilde etkilenen ve yaralarını sarmaya çalışan Hatay'da bulunan özel bir hastanede bebek çalma girişiminde bulunuldu. Samandağ ilçesinde bulunan hastaneye gelen bir kişi, sahte polis kimliğini kullanarak kendisini 'emniyet müdürü' olarak tanıttı ve görevlilere N.E. isimli bebeğin hastanede olup olmadığını sordu.

Şüphelinin kendilerine gösterdiği polis kimliğinin sahte olduğunu fark eden hastane görevlileri, bebek çalma girişiminde bulunan zanlıyı polise ihbar etti. Bunun üzerine hastaneye sevk edilen polis ekipleri, Samandağ Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla şüpheli Ali Beyhan F.'yi (55) gözaltına aldı.

ÜZERİNDEN ÇIKANLAR ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Zanlının üzerini arayan ekipler, Türkiye Polis Emeklileri Derneği, Türk Silahlı Kuvvetleri Derneği ve 2. Sınıf Emniyet Müdürü ibareli sahte kimlik kartları ile 53 bin 210 lira, 2 bin 575 dolar, 1050 avro, 5 çeyrek altın, yüzük, 0,25 gram altın, iki cep telefonu ele geçirdi.

Bu arada, bir araçta yapılan aramalarda da şüpheliye ait tabanca ile 2 şarjör ve 42 mermi bulundu. Araçta bulunan üç kişi de Ankara'dan Hatay'a birlikte geldikleri Ali Beyhan F'nin kendisini çevrede emekli emniyet müdürü olarak tanıttığını söyledi.

Öte yandan, Samandağ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, ilçedeki yağma, hırsızlık ve çeşitli adli olaylara yönelik gerekli önlemlerin alındığı, tüm olaylara müdahalenin de hızlıca yapılmasının sağlandığı belirtildi. (AA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...