Denizli’de vahşet! Eşi ve 4 yaşındaki üvey oğlunu öldürdü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Denizli’de vahşet! Eşi ve 4 yaşındaki üvey oğlunu öldürdü

GÜNDEM Haberleri

Denizli’nin Tavas ilçesinde yaşayan Ümit Mutlu Akpınar, eski kocasından olan oğlunun velayetini babasına vermeyen eşi Büşra Akpınar’ı bıçaklayarak öldürdü. Gözü dönen zanlı, karısının 4 yaşındaki çocuğu Macit Gül'ün de canına kıydı. Ailenin depremzede olduğu öğrenildi.

Denizli'nin Tavas ilçesine bağlı Yaka Mahallesi’nde bugün saat 12.15 sıralarında korkunç bir olay yaşandı. Mahallede oturan Ümit Mutlu Akpınar (24) ile 26 yaşındaki eşi Büşra Akpınar arasından tartışma çıktı. 

Denizli’de vahşet! Eşi ve 4 yaşındaki üvey oğlunu öldürdü

GENÇ KADIN BALKONA ÇIKIP YARDIM ÇIĞLIKLARI ATTI

Cinnet getiren koca, eline bıçak alıp karısıyla üvey oğlu Macit Gül'ü kovalamaya başladı. Kadın, çocuğunu alıp balkona kaçtı ve yardım çığlıkları atmaya başladı. Bu esnada Ümit Mutlu Akpınar eşiyle çocuğu bıçakladı.Vatandaşların ihbarı sonrası olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Zanlı, kapıyı kilitleyerek ekiplerin içeri girmesini engelledi. Bir süre sonra ikna olan şahıs, kapıyı açtı. Şüpheli polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde anneyle oğlunun hayatını kaybettiği belirlendi. Cenazeler otopsi için Pamukkale Üniversite Hastanesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. 

Denizli’de vahşet! Eşi ve 4 yaşındaki üvey oğlunu öldürdü

"BİR ANDA GÖZÜM DÖNDÜ"

Cinayetin sebebi ise ortaya çıktı. Ümit Mutlu Akpınar, polisteki ilk ifadesinde "Eşime çocuğunun velayetini babasına vermesini söyledim. Ancak kabul etmedi. Bunun yüzünden atıştık. Bir anda gözüm döndüm. Bıçağı hedef gözetmeksizin salladım" dedi.

DEPREMDE EVLERİ YIKILMIŞ

Öte yandan, çiftin önceden Kahramanmaraş’ta yaşadığı, 6 Şubat’taki depremlerde evlerinin yıkılmasının ardından Denizli’ye taşındığı belirtildi.

Kaynak: İHA

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...