Denizli’de pas vermeme tartışmasının sonu kavgayla bitti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Denizli’de pas vermeme tartışmasının sonu kavgayla bitti

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Galatasaraylı Marcao ile Kerem Aktürkoğlu arasında sahada yaşanan kavganin bir benzeri Denizli’de gerçekleşti. Süper Amatör Lig’de mücadele eden Değirmenönüspor takımının iki futbolcusu pat atmama tartışması nedeniyle tekme tokat birbirine girdi.

Denizli Süper Amatör Lig A Grubu 4. Haftasında Değirmenönüspor ile Buldan Belediyespor arasında oynanan müsabakanın 87. dakikasında Değirmenönüspor’da oynayan Doğukan Kesikbaş ve Mehmet Berke Atalay arasında şiddetli bir gerginlik yaşandı.

Denizli’de pas vermeme tartışmasının sonu kavgayla bitti

PAS ATMAMA YÜZÜNDEN TARTIŞMA ÇIKTI

Takım arkadaşı olan ikili arasında pas atmama yüzünden başlayan sözlü tartışma bir anda yumruklu kavgaya dönüştü. Sinirlerine hakim olamayan Mehmet Berke Atalay itişme sırasında yere düşen takım arkadaşı Doğukan Kesikbaş’ı tekmeledi. Taraftarların gözü önünde yaşanan tekme tokatlı kavgaya ilk müdahaleyi iki futbolcunun takım arkadaşları yaptı.

KAVGA SOYUNMA ODASINDA DEVAM ETTİ

Emniyet güçleri, yedek futbolcular ve teknik heyetin müdahalesiyle güçlükle birbirinden uzaklaştırılan oyuncular, maçın hakemi tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı. Sahadan çıkarlarken dahi oldukça sinirli oldukları gözlenen futbolcuların arasında yaşanan gerilim, soyunma odasında da devam etti.

Denizli’de pas vermeme tartışmasının sonu kavgayla bitti

                                        

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...