Denizli’de Özek ailesi vatan için ikinci Kemal’ini şehit verdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Denizli’de Özek ailesi vatan için ikinci Kemal’ini şehit verdi

GÜNDEM Haberleri

Kuzey Irak’ta devam eden operasyonda Uzman Çavuş Kemal Özek, teröristle çıkan sıcak çatışmada şehit düştü.  Denizlili olan şehidin aynı ismi taşıyan amcasının da 20 yıl önce şehit olduğu ortaya çıktı.

Güvenlik güçlerinin terör örgütlerine karşı yurt içi ve sınır ötesindeki mücadelesi aralıksız sürüyor. Bu kapsamda bir Kuzey Irak’taki operasyon bölgesinden bir acı haber geldi.

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre; Kuzey Irak'ta devam eden Piyade Komando Binbaşı Mehmet Duman Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada, 26 yaşındaki Buldanlı İstihkam Uzman Çavuş Kemal Özek olay yerinde şehit oldu.

ÖZEK AİLESİ İKİNCİ KEMAL’İ VERDİ

Şehit İstihkam Uzman Çavuş Kemal Özek’in kendisiyle aynı ismi taşıyan amcası Kemal Özek’in de 20 yıl önce şehit olduğu öğrenildi. Şehidin naaşının yarın Denizli’ye getirilerek, son yolculuğuna uğurlanacağı ifade edildi.

DÜĞÜN YAPMAYI PLANLIYORDU

Öte yandan diğer oğlu da asker olan baba Ayhan Özek ve ailesine acı haber, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve askeri yetkililer tarafından verildi. Şehidin baba evine Türk bayrağı asılırken, şehit İstihkam Uzman Çavuş Kemal Özek’in nişanlı olduğu, doğu görevi sonrası düğün yapmayı planladığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...