Denizli'de azgın sular restoranı yuttu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Denizli'nin turizm noktalarından Karahayıt'ta sel felaketi yaşandı. Ağaçları söküp sürükleyen azgın sular önüne çıkan bir restoranı yuttu, o anlar kameralara da yansıdı.

Meteoroloji'nin sağanak uyarısında bulunduğu illerden biri olan Denizli'de hayat durma noktasına geldi. Akşam saatlerinde etkisini arttıran yağmur, birçok ilçede vatandaşlara zor anlar yaşattı. Sağanakla birlikte taşan dereler felaketi gözler önüne sererken, kırsal kesimlerde su baskınları oldu. Şehrin önemli turizm noktalarından biri olan Pamukkale ilçesine bağlı Karahayıt Mahallesi'nde sel önüne ne geldiyse alıp götürdü.

Denizli'de azgın sular restoranı yuttu

DEVRİLEN AĞAÇLAR RESTORANI YIKTI

Bir çok vatandaşın korkuyla kaçıp yüksek noktalara sığındığı felakette, çok sayıda ekip bölgelere giderek müdahalelere başladı. Tam o esnada metrelerce yükseklikteki sel suları, önündeki ağaçları söküp süratle ilerledi. Sel sebebiyle bir restoran kısmen yıkılıp sulara kapıldı, vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı.

Denizli'de azgın sular restoranı yuttu

Yaşadıkları korku dolu anları anlatan mahalle sakinlerinden Kenan İçen, "Uzunpınar Mahallesi'nden gelen sel, Karahayit Mahallemize kadar ulaştı. Burada bir restoranın içerisine sel girdi. Restoran kısmen yıkıldı ve kullanılmaz hale geldi. Allah bir daha böyle afat vermesin" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...