Demokratikleşme Paketi ne zaman hayata geçecek

Demokratikleşme Paketi ne zaman hayata geçecek

GÜNDEM Haberleri

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, demokratikleşme paketinde yer alan düzenlemelerin ne zaman hayata geçirileceğiyle ilgili soruları cevapladı.

Bakan Ergin demokratikleşme paketininne zaman hayata geçeceğiyle ilgili "Hiç zaman kaybetmeden bunların adımları gelecek, pratik olanlar şu anda hazırlanıyor. Yasa gerektirenlerin taslak metinleri elimizde, son düzeltmeleri yapıyoruz" dedi. Adalet Bakanı Sadullah Ergin, demokratikleşme paketinde yer alan düzenlemelerin ne zaman hayata geçirileceğiyle ilgili soruları cevapladı. Ergin, yaşam tarzının devletin gücünün koruması altında olacağını belirterek, pakette yer alan düzenlemeler için yasa gerektiren konularda taslak metinlerinin ellerinde hazır olduğunu son redaksiyonlarının yapıldığını ifade etti. Makul önerilerin de bu paket içerisinde değerlendirilebileceğini kaydeden Ergin, muhalefet partilerinin eleştirilerini de "klasik yaklaşım" olarak değerlendirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...