Dehşete düşüren cinayet! Müge Anlı’da aranan 3 yaşındaki Lina’nın cesedi dondurucudan çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Dehşete düşüren cinayet! Müge Anlı’da aranan 3 yaşındaki Lina’nın cesedi dondurucudan çıktı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Gaziantep’te kan donduran bir cinayet yaşandı. Darbedilerek öldürüldüğü tespit edilen 3 yaşındaki kız çocuğu Lina Nazlı Erba’nın cesedi, bir mağazaya ait derin dondurucuda bulundu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen ve yürek sızlatan olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı. Türkiye’yi hüzne boğan olayda 2 şüpheli gözaltına alındı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Gaziantep'ten katılan Melissa İlhan kayıp 2 çocuğu için yardım istedi. Ailenin verdiği bilgiler doğrultusunda harekete geçen Gaziantep polisi bir iş yerinde yaptığı aramada kaybolan Lina Nazlı Erba’nın cesedini derin dondurucuda buldu.

EKİPLER HAREKETE GEÇTİ

İddiaya göre 23 yaşındaki 2 çocuk annesi Melissa İlhan, bir süre önce eşinden boşanarak çocukluk arkadaşın G.T.’nin evine taşındı. Burada G.T. ile arkadaşı M.A. tarafından şiddete ve fuhuşa zorlandığı iddia edilen kadının 2 çocuğu da kendisine gösterilmedi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Anne Melissa İlhan çocuklarının kendisinden saklandığını ve işkenceye maruz kaldıklarını söyledi. Annenin verdiği bilgiler doğrultusunda harekete geçen Gaziantep Emniyeti Asayiş Şube ekipleri 1,5 yaşındaki Naime’yi sağ bulurken, soruşturma derinleştirildi.

Dehşete düşüren cinayet! Müge Anlı’da aranan 3 yaşındaki Lina’nın cesedi dondurucudan çıktı

CESEDİNİ DERİN DONDURUCUDA SAKLAMIŞLAR

Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturmada bir iş yerinde arama yapıldı. Yapılan aramada 3 yaşındaki kız çocuğu Lina Nazlı Erba’ın cesedi derin dondurucuda bulundu. Kız çocuğunun işkence edilerek öldürüldüğü tespit edilirken, ceset otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Konuyla ilgili G.T. ile M.A gözaltına alındı.

Dehşete düşüren cinayet! Müge Anlı’da aranan 3 yaşındaki Lina’nın cesedi dondurucudan çıktı

BABAANNE VAHŞETİN DETAYLARINI ANLATTI

Gaziantep'te haber alınamayan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay’ı öldürerek cesedini derin dondurucuda saklayan 2 zanlı, ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilirken, babaanne Sevim Erbay, Gaziantep Adli Tıp Kurumuna gelerek torunun cesedini teşhis etti. Daha sonra açıklamalarda bulunan Sevim Erbay, Lina’ya yapılan işkence izlerini tek tek anlattı. Yaşanan vahşeti bağırarak anlatan babaanne, “Çocuğun bütün vücudunda sigara izleri var. Her yeri kapkara mosmor olmuş. Komple şişmiş, patlamak üzereydi. Kızı boynundan tutup sallamışlar, boynunu kırmışlar. 2 aydan fazladır cesedi derin dondurucuda duruyormuş. O anneleri Melisa’yı asın. Bunu anneleri Melisa, Mehmet Aksoy, Gamze, Kiraz hep beraber yaptı” diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...