Dehşet dolu akraba kavgası: 14 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Dehşet dolu akraba kavgası: 14 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İzmir'de akrabalar arasında alacak-verecek nedeniyle çıkan silahlı kavga kanlı bitti. Vurulan 14 yaşındaki çocuk olay yerinde hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

İzmir'in Torbalı ilçesinde, akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada vurulan 14 yaşındaki çocuk öldü, 3 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Torbalı ilçesi Pancar’da meydana geldi. Akraba olduğu öğrenilen iki aile, iddialara göre alacak-verecek meselesinden ötürü birbirine girdi. Kavga kısa sürede büyüyünce silahlar çekildi. Bu esnada, her iki aileden 14 yaşındaki Baran B., Tarkan A., Neriman B., ve Fidan K. silahla vuruldu.

14 YAŞINDAKİ ÇOCUK OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

14 yaşındaki Baran olay yerinde hayatını kaybederken, diğer yaralılar ise hastaneye kaldırıldı. Yaşanan olay sonrası bölgeye gelen Torbalı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, her iki aileden kavgaya karışan 10 kişiyi gözaltına aldı. Öte yandan yaşanan olayda hayatını kaybeden 14 yaşındaki Baran B., öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazını ardından Pancar’da defnedildi.

Dehşet dolu akraba kavgası: 14 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...