Değişim saatini bahane etti: Yaşlı kadını araca almadı!

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Fatih'te, hastaneye gitmek için taksi arayan yaşlı kadını, taksici, aracın değişim saatinde olduğunu iddia ederek araca almadı. Saatlerce araç arayan çaresiz kadını gören başka bir taksi şöförü, içerisinde müşteri olmasına rağmen araca alıp, hastaneye götürdü.

Fatih'te hastaneye gitmek için taksi bekleyen yaşlı kadını, taksi şöförü değişim saatini gerekçe göstererek araca almadı.

Dün saat 13.00 sıralarında Fatih Haseki Caddesi'nde meydana gelen olayda, yaşlı bir kadın ve yanındaki kişi hastaneye gitmek için kaldırımda taksi beklemeye başladı.

Değişim saatini bahane etti: Yaşlı kadını araca almadı!

Saatlerce hiçbir taksici yaşlı kadını taksisine almazken, bir taksi sürücüsü ise değişim saatini gerekçe göstererek, yaşlı kadını taksiye almadı. Bunun üzerine sinirlenen vatandaşlar, "Hep değişim saati mi oluyor?" diyerek tepki gösterdi.

Saatler sonra oradan geçen başka bir taksi sürücüsü ise içerisinde müşterisi olmasına rağmen, yaşlı kadının yorulduğunu görünce aracına alarak hastaneye götürdü. 

Değişim saatini bahane etti: Yaşlı kadını araca almadı!

Taksi sürücüsü, "Herkes işini düzgün yapmalı" ifadelerini kullandı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...