DEAŞ propagandası yapan şahıs, 8 tane silahla yakalandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
DEAŞ propagandası yapan şahıs, 8 tane silahla yakalandı

GÜNDEM Haberleri

Sosyal medya üzerinden terör örgütü DEAŞ'ı öven bir kişi, güvenlik güçlerinin takibine takıldı. Mardin'de olduğu tespit edilen şüphelinin evine bugün operasyon yapıldı. Zanlı kıskıvrak yakalanırken evinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı sonrası emniyet birimleri, güvenlik tedbirlerini daha da sıkılaştırdı. Bu kapsamda, polis, sosyal medya üzerinden terör örgütü DEAŞ propagandası yapan bir kişinin peşine düştü. Yapılan çalışmalar neticesinde şüphelinin Mardin'in Kızıltepe ilçesinde ikamet ettiği belirlendi. 

EV DEĞİL CEPHANE

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığından alınan karara istinaden şahsın evine operasyon düzenlendi. Zanlı gözaltına alınırken adreste 5 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet kurusıkı tabanca, 53 adet av tüfeği fişeği, 1 adet tabanca, silaha ait fişek 1 adet cep telefonu ve sim kart, 4 adet hafıza kartı ele geçirildi. Şüphelinin sorgusu sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...