DDK uyardı! İnternet kumar bağımlılığı artıyor

DDK uyardı! İnternet kumar bağımlılığı artıyor

GÜNDEM Haberleri

Devlet Denetleme Kurulu'nun hazırladığı raporda,internet ve teknoloji bağımlılığına dikkat çekilerek, internet üzerinden kumar bağımlılığına vurgu yapıldı.

İnternette düzenleme getiren yasa Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün onayını beklerken, Çankaya Köşkü'ne bağlı Devlet Denetleme Kurulu'ndan (DDK) 'internet bağımlılığı' konusunda çarpıcı tespitler geldi.

İNTERNET ÜZERİNDEN KUMAR BAĞIMLILIĞINA VURGU YAPILDI
DDK, Yeşilay konusunda hazırladığı raporda, internet ve teknoloji bağımlılığına da dikkat çekti. Raporda, internet üzerinden kumar bağımlılığına vurgu yapılarak, bu durumun toplumsal boyutta derinleşecek bir sorun olduğu ifade edildi. Gerekli önlemlerin alınması yönünde uyarıda bulunuldu. Raporda sanal kumar için kumar yasağının etkili olarak uygulanamaması nedeniyle sorunun toplumsal boyuta doğru ivme kazanma eğiliminde olduğu uyarısı yapıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...