Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na cevap

Düzenleyen:
Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na cevap

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Biz icraatlarımızla huzurunuzdayken bazıları hakaretlerle meşgul. Söz verip verdikleri sözden kaçmak onlara düşer. Herkesi özellikle kadınlarımıza hürmette kusur göstermemeye davet ediyorum. Umarım ana muhalefet partisi lideri de bu tavsiyelerimizi dikkate alır ve icraatlarıyla gündeme gelir" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Reform Tanıtım Toplantısı'nda konuşuyor.

Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle: 

Biz icraatlarımızla huzurunuzdayken bazıları hakaretlerle meşgul. Söz verip verdikleri sözden kaçmak onlara düşer. Herkesi özellikle kadınlarımıza hürmette kusur göstermemeye davet ediyorum. Umarım ana muhalefet partisi lideri de bu tavsiyelerimizi dikkate alır ve icraatlarıyla gündeme gelir.

Coğrafyamızda büyük yangınlar var. Canını kurtarmak için ülkemize sığınan milyonlarca kardeşimize kapımızı açtık. Terör örgütleriyle kapsamlı ve yoğun bir mücadele yürütüyoruz. Bütün bunlar herhangi bir hükümetin icraatlarını durdurmak için kullanacağı bahaneler olabilirdi ama biz asla böyle olmadık.

 Türkiye’nin yürüyüşünü kimsenin ve hiçbir gücün durdurmasına izin vermedik, vermeyiz. Türkiye büyüme, kalkınma, demokrasi hedeflerinden tek bir adım daha atmayacaktır.”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...