Davutoğlu: Adresimi verdiler evimi basacaklardı

Davutoğlu: Adresimi verdiler evimi basacaklardı

GÜNDEM Haberleri

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, internet düzenlemesine yönelik tepkilere, Gezi protestoları sırasında yaşadığı olayla cevap verdi.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, internet düzenlemesine yönelik tepkilere, Gezi protestoları sırasında yaşadığı olayla cevap verdi. "Basın etiğinde var olan hususlar internet etiğine de yansımalı" diyen Davutoğlu, "İnternet ortamının hiçbir ahlaki kayıt olmadan kullanılması doğal bir hakmış gibi görünüyor. Gezi olayları esnasında birçok bakan arkadaşım ve benim de evimin adresi verilerek o provokatörlerin baskın yapması için çağrıda bulunuldu. Gazetede olsa suç, internet ortamında sanki serbest" dedi. Dış politikaya da değinen Davutoğlu, "Mavi Marmara saldırısının ardından İsrail ile ilişkilerde normalleşmeye en yakın dönemdeyiz. Taleplerimizden birçoğu yerine getirildi. Tazminat ve Gazze'ye yönelik kısıtlamaların kaldırılması kaldı" diye konuştu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...