Darbeye karşı Türkiye ayakta!

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Darbeye karşı Türkiye ayakta!

GÜNDEM Haberleri  / AA

AK Parti Gaziantep Milletvekili Tayyar, "Ortak bir başarı için buradasınız. İleride, 15 Temmuz'daki aşağılık, alçakca planlamış bu darbenin yiğit direnişini yazacaksınız. Türkiye ayakta" ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Merkezi önünde askeri kalkışmayı protesto eden vatandaş sayısı artıyor.

Parti Genel Merkezi önünden geçen Anadolu Bulvarı, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait kamyonlar, otobüsler ve özel otomobillerle trafiğe kapatıldı. Vatandaşlar, ellerindeki Türk bayraklarıyla Parti Genel Merkezi önüne etten duvar ördü.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, aladaki vatandaşlara yaptığı konuşmada, şunları kaydetti:
"Ortak bir başarı için buradasınız. İleride, 15 Temmuz'daki aşağılık, alçakca planlamış bu darbenin yiğit direnişini yazacaksınız. Türkiye ayakta, Kızılay meydanı doldu, taştı, burası da böyle. Aramızda sizi proveke etmek isteyenler olabilir. Buna karşı dikkatli olalım. Herkes Allah rızası için burada kalsın."Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem ise "Biraz önce burada tankların üzerine çıkanları alınlarından öpüyorum, burada bekliyoruz, hiç bir yere gitmiyoruz." dedi CHP Ankara eski Milletvekili Aygün:  "Allah Türkiye'ye bir daha bunları yaşatmasın" - Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Ersoy: - "Bu gece buradayız, demokrasimize sahip çıkmak için buradayız. Bu meydanları terk etmeyeceğiz" AK Parti Genel Merkezi önüne giden CHP Ankara eski Milletvekili Sinan Aygün de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak yaşanan olayları takip etmek için orada olduğunu belirterek, "Allah Türkiye'ye bir daha bunları yaşatmasın." ifadesini kullandı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy da "Bu gece buradayız, demokrasimize sahip çıkmak için buradayız. Bu meydanları terk etmeyeceğiz. Allah sizden razı olsun." dedi.  Öte yandan Genel Merkez'in karşısındaki camiden sık sık sela okunuyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...