Damada şaka yapmak isteyen gelin kendi tuzağına düştü

Düzenleyen:
Damada şaka yapmak isteyen gelin kendi tuzağına düştü

GÜNDEM Haberleri

Zonguldak’ta nikâhtan önce nikâh memuru ile “Hayırlısıyla evet” şeklinde şaka yapmak için anlaşan gelin, nikâh memuru ile damadın oyununa geldi.

Kilimli ilçesinde yaşayan Duygu ve Recep çifti, önceki gün düzenlenen törenle dünyaevine girdi. 3 yıllık birlikteliklerini nikâh ile taçlandırmak isteyen çift, nikâh masasına oturdu.

Şakacı gelin nikâhtan birkaç gün önce nikâh memuru Cihan Pekmezci’yi arayarak, “Nikâhta damada ‘hayır’ diyerek şaka yapmak istiyorum” dedi. Nikâh memuru ise bu teklifi geri çevirmedi. 

Nikâh memuru, planı damada anlattı 

Nikâh memuru Pekmezci ise gelinin planını damat Recep Başol’a anlattı. Damat ile iş birliği yapan nikâh memuru, nikâh töreninde geline “Evlenmek istiyor musunuz” sorusuna “Hayır'lısıyla evet” cevabını alınca “Maalesef bu nikâhı iptal etmek zorundayım. Teşekkür ederim” diyerek nikâh masasını terk etti. 

Memurun masadan kalkması üzerine damat Recep Başol geline, “Bizi dışarıda uyarmadılar mı” diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine şakasını itiraf etmek zorunda kalan gelin ise “Hayır, ben demiştim ona” dedi. 

Şakayı itiraf etmek zorunda kalan gelin, nikâh memurunun masaya gelmesi üzerine “Bir dakika. Ödümü kopardınız” diyerek ağlamamak için kendini zor tuttu.

Şakanın itiraf edilmesi üzerine kahkahalar havada uçuştu. 

Nikâhın kıyılmasının ardından aile cüzdanını alan gelin, sevincini cüzdanı elinde sallayarak gösterdi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...