Cüneyt Başkan herkesi ağlattı

Cüneyt Başkan herkesi ağlattı

GÜNDEM Haberleri

Uğradığı silahlı saldırısı sonrası vefat eden Bursa'nın Gürsu İlçesi Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, dün son yolculuğuna uğurlandı.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve çok sayıda vatandaşın katıldığı Gürsu Belediyesi önündeki cenaze töreninde gözyaşları adeta sel oldu. Törende Bursa Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, Başkan Yıldız'ı anlatırken duygulanıp ağlamaya başlayınca, aralarında Arınç'ın da bulunduğu kalabalık gözyaşlarını tutamadı. Müftü Ay Başkanı "Gariplerin, Suriyeli muhacirlerin babası" sözleriyle övdü. Başbakan Yardımcısı Arınç da Yıldız'ın iyi bir mümin olduğunu belirtip "Hiç kimse hakkında kötü konuşmuyordu. Onu çok sevmiştik. İnanın pek çok insanlarla tanışmışımdır. Ama Cüneyt bey örnek bir insandı" diye konuştu. Başkan Yıldız'ın cenazesi, okunan duanın ardından Merkez Camii'ne götürüldü. Aşırı kalabalık yüzünden Yıldız'ın cenaze namazı öğlen ezanından önce kılındı. Ardından cenaze, Gürsu Mezarlığı'nda defnedildi. Başkan Yıldız, 20 Mayıs'ta makam katında zabıta memuru F.B. tarafından tabancayla vurulmuş, altı gün yaşama mücadelesinin ardından vefat etmişti. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...