Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan BAE Dışişleri Bakanı'na sert cevap!

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan BAE Dışişleri Bakanı'na sert cevap!

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın, Türkleri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı suçlayıcı bir mesajı paylaşan BAE Dışişleri Bakanı'na cevabı sert oldu.

Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı Şeyh Abdullah bin Zayed, Türkleri 1916 yılında suç işlemekle suçlayan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan bir tweeti tekrar paylaştı.

Arapça tweet'te Fahrettin Paşa'nın Araplardan para ve değerli yazmalar çaldığı iddia ediliyordu. Paylaşımın son cümlesi ise "Bunlar Erdoğan'ın ataları ve onların Araplarla geçmişi" deniyordu. 

Tweeti atan kişi profilinde Almanya'da yaşadığını belirten bir diş hekimiydi. 

İşte Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı Şeyh Abdullah bin Zayed'in bu paylaşımına cevap, Cumhurbaşkanılığı sözcüsü İbrahim Kalın'dan geldi.

Paylaşımı "utanç verici" olarak niteleyen Sözcü Kalın, şu ifadeleri kullandı:

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan BAE Dışişleri Bakanı'na sert cevap!

"Birleşik Arap Emirlikleri Dışişler Bakanı'nın, Türklerle Arapları tekrar birbirine düşürmeyi amaçlayan bu propaganda yalanını retweet etmesi utanç verici. İngilizlerin planlarına karşı Medine'yi cesurca savunan Fahrettin Paşa'ydı. Ne pahasına olursa olsun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a saldırmak yeni moda mı?" TRT Haber

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...