Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanıyor! Kritik konular masada

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanıyor! Kritik konular masada

GÜNDEM Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yarın toplanacak olan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Rusya-Ukrayna savaşından ekonomiye birçok kritik konu ele alınacak.

Kabine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yarın toplanacak.  Ekonomiden dış politikaya birçok kritik konunun konuşulacağı toplantıda Rusya-Ukrayna savaşındaki son durumu da değerlendirilecek. Toplantının ana gündemi olan savaş ve bölgedeki son gelişmeler ele alınacak. Türkiye'nin arabuluculuk girişimleri ve ateşkes için atılması gereken adımlar masaya yatırılacak.

EKONOMİDEN DIŞ POLİTİKAYA YOĞUN BİR GÜNDEM VAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Brüksel'de NATO liderler zirvesi kapsamındaki temasları hakkında kabine üyelerine bilgi vermesi de bekleniyor. Toplantının bir diğer gündem başlığı ise ekonomi olacak. Son dönemde gündemde olan fahiş fiyat ve enflasyonla mücadele konularında görüş alışverişinde bulunulacak. Yaklaşan Ramazan Ayı öncesi ekonomide atılacak adımlar ve tedbirler görüşülecek. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ulusa sesleniş konuşması yapması bekleniyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...