Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı: Bayram tatili 9 gün olabilir

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı: Bayram tatili 9 gün olabilir

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğindeki toplantının ana gündem maddesi Ramazan Bayramı tatili...

Ebru Karatosun | ANKARA

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı saat 17.00'de başladı.

Bayram tatili üç gün sürecek ancak perşembe ve cuma günleri de eklenerek 9 güne çıkarılması bekleniyor. Bunun yanı sıra Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu’yla ilgili son durum değerlendirilecek. Rusya-Ukrayna savaşı ele alınacak. Türkiye’nin diplomatik çabaları ile savaşın etkileri konuşulacak. Ekonomik gelişmelerin de masada olacağı toplantıda, enflasyonla mücadele kapsamında atılacak adımların yanı sıra stokçuluk, fahiş fiyat artışları, temel gıda ürünleri üzerinde yapılan manipülasyonlar ve bunlara karşı alınan tedbirler değerlendirilecek. Yine üzerinde çalışılan Hal, Perakende ve e-Ticaret Kanunu’yla ilgili kabineye bilgi sunulacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...