Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından, Cumhuriyet'in 100'üncü yaşına özel internet sitesi

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından, Cumhuriyet'in 100'üncü yaşına özel internet sitesi

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhuriyet'in 100. yılına özel internet sitesi hazırlandığını açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bağımsızlık mücadelesinin vücut bulmuş adı olan Cumhuriyet'in, hedeflere olan inanç ve kararlılıkla 100. yılına girdiğini ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından, Cumhuriyet'in 100'üncü yaşına özel internet sitesi

'Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla, ülkemizi her alanda üst liglere taşımak için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.' diyen Altun, şunları kaydetti:

"Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamalarının bu yıl büyük bir coşkuyla gerçekleştirilmesi ve 'İstiklalden istikbale' köprüler kurmak adına tüm kurum ve kuruluşlarımızla güçlü koordinasyon içerisinde, ülkemizin dört bir yanında ve yurt dışı temsilciliklerimizde birçok proje ve etkinliği hayata geçiriyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılına özel hazırladığımız web sitemize http://yuzuncuyil.gov.tr adresinden ulaşılabilir."

ÖNEMLİ BİR KILAVUZ

Cumhuriyet'in 100. yılına özel web sitesi, kutlamaların koordinasyonuyla görevlendirilen Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının etkinlikleri kapsamında hazırlandı. Web sitesiyle, 100. yıl projelerinin izlenmesi, analizi ve raporlanması aşamalarının tek çatı altında toplanması hedeflendi.

Sitede, Mustafa Kemal Atatürk'ün, "Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz." sözü ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın " 'En Büyük Eserim' dediğiniz Türkiye Cumhuriyeti'ni 85 milyon olarak Türkiye Yüzyılı vizyonuyla geleceğe daha güçlü, daha müreffeh, daha itibarlı şekilde hazırlıyoruz." ifadelerine vurgu yapıldı.

İnternet sitesinde, "İstiklalden İstikbale", "Maziden Atiye" gibi başlıklarda, Cumhuriyet'in başlangıcından itibaren Türkiye'nin farklı alanlarındaki başarılarına yer verildi. "Yüzyılın İşini 20 Yıla Sığdırdık" bölümünde ise eğitimden sağlığa birçok alanda son 20 yılda yapılan projelerin videoları yer aldı.

İşte İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un paylaşımı

https://twitter.com/fahrettinaltun/status/1702261732083728824

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...