Cumhurbaşkanı'nın 15 Temmuz'daki ilk karesi

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı'nın 15 Temmuz'daki ilk karesi

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Marmaris’te konakladığı ve darbeciler tarafından baskın düzenlenen villaya ilişkin görüntüler gün yüzüne çıktı.

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Marmaris’te konakladığı ve darbeciler tarafından baskın düzenlenen villaya ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, korumaların kullandığı odadaki çok sayıda kurşun izi dikkat çekiyor.

15 DAKİKAYLA SUİKASTTAN KURTULMUŞTU

15 Temmuz darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, tatil yaptığı Marmaris’teki otelden ayrılmasının ardından FETÖ/PDY mensubu 35 darbeci asker tarafından otele baskın düzenlenmişti. 2 polisin şehit düştüğü saldırı öncesi bir süre otelde değerlendirme yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 dakikayla suikast girişiminden kurtulmuştu. 

KURŞUN İZLERİ GÖRÜLÜYOR

15 Temmuz'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ayrılmasından kısa bir süre sonra otele baskın düzenleyen darbeciler, Erdoğan'ın kaldığı villayı adeta kurşun yağmuruna tutmuş ve ardından harabeye çevirmiş. Korumaların kullandığı odaya ilişkin görüntülerde, duvarlar ve eşyaların üzerinde çok sayıdaki kurşun izi ve kırık camlar dikkat çekiyor. 

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...