Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" mesajı: Ne hainleri ne de kahramanlarımızı unutmadık

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" mesajı: Ne hainleri ne de kahramanlarımızı unutmadık

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde kahramanları andığı paylaşımda bulundu. Hain girişimin üzerinden 7 yıl geçtiğine işaret ederek, " Ne vatanımıza kasteden hainleri ne de canları pahasına ülkemize sahip çıkan kahramanlarımızı unutmadık." ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından yayımladığı mesajında, şunları kaydetti:
"15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden tam 7 yıl geçti. Ne vatanımıza kasteden hainleri ne de canları pahasına ülkemize sahip çıkan kahramanlarımızı unutmadık. Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize sağlık, sıhhat ve afiyet diliyorum."

https://twitter.com/_cevdetyilmaz/status/1680098715468439552

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...