Cumhurbaşkanı Gül Mekke'de mevkidaşlarıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Gül Mekke'de mevkidaşlarıyla görüştü

GÜNDEM Haberleri

Hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklara giden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Mekke'de ikili görüşmelerde de bulundu.

Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdülaziz'in davetlisi olarak Hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklara giden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Mekke'de ikili görüşmelerde de bulundu. Gül, Pakistan Cumhurbaşkanı Hüseyin, Kazakistan Cumhurbaşkanı Nazarbayev ve Ürdün Başbakanı Ensar ile ayrı ayrı görüştü.

Pakistan Cumhurbaşkanı Memnun Hüseyin ile görüşmesinde iki cumhurbaşkanı, karşılıklı olarak birbirlerinin Kurban Bayramlarını tebrik ederken, Türkiye-Pakistan ikili ilişkileri çeşitli boyutları ile ele alındı. Cumhurbaşkanı Gül, Cumhurbaşkanı Memnun Hüseyin'i Türkiye'ye davet etti.

Cumhurbaşkanı Gül, ayrıca, Hac vesilesiyle Mekke'de bulunan Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev ve Ürdün Başbakanı Abdullah Ensar ile de ayrı ayrı bir araya geldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...