Cumhurbaşkanı Gül için Rize'de park uyarısı

/ Kaynak: AA
Cumhurbaşkanı Gül için Rize'de park uyarısı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Rize Emniyet Müdürlüğü Rize'ye ilk kez ziyarette bulunacak olan Cumhurbaşkanı Gül için park yasağı uygulanacak caddelerin isimlerini duyurdu.

nbsp;Rize Emniyet Müdürlüğü Rize'ye nbsp;ilk kez ziyarette bulunacak olan nbsp;Cumhurbaşkanı Abdullah Gül nbsp;için park yasağı uygulanacak caddelerin isimlerini duyurdu. nbsp;Rize Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada "Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül'ün 12 Haziran 2013 tarihinde ilimize yapacağı ziyaret sebebiyle, Valilik ve Belediye arkası, Cumhuriyet Caddesi, Kütüphane Caddesi, Alikoğlu Caddesi, Fevzi Çakmak Caddesi, Dolgu Sahası Sahil Yan Yol, Cumhuriyet Meydanı Ziraat Yokuşu, Ziraat Çay Bahçesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlük önüne ziyaret süresince vatandaşlarımızın araçlarını bırakmamaları gerekmektedir" denildi.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...