Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın öğrenci velisiyle telefon görüşmesi: Yağmur gümbür gümbür yağıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Dolmabahçe’de bir araya geldiği depremzede çocuklardan Yağmur’un annesiyle telefonda görüştü. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, o anları ‘Samimiyet’ notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un sosyal medya hesabından "samimiyet" ifadesiyle paylaştığı görüşmede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yağmur isimli öğrencinin annesiyle görüştü. Ramazan Bayramı'nı tebrik eden Erdoğan, Yağmur’un not ortalamasını duyunca mutlu olarak "Daha ne olacak annesi." dedi.

“YAĞMUR GÜMBÜR GÜMBÜR YAĞIYOR”

Annesine, Yağmur'un derslerini soran ve "Sayısal zekası var ama depremden dolayı biraz geriledi." cevabını alan Erdoğan, "Tövbe, tövbe, gerilemez. Yağmur gümbür gümbür yağıyor." diye konuştu.

Not ortalamasını sorduğu Yağmur'dan 98 yanıtını alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Daha ne olacak annesi." İfadelerini kullandı Yağmur'un annesinin Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde öğretmenlik yaptığını söylemesi ve sevgilerini iletmesi üzerine Erdoğan, teşekkür etti. (AA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...