Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatının acı günü

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatının acı günü

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatlarından biri olan Mustafa Doğan İnal'ın annesinin kalp krizi sebebiyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatlarından Mustafa Doğan İnal, anne acısıyla sarsıldı. İnal'ın annesi, geçirdiği kalp krizi sonucu öldü. 

BİR SÜREDİR TEDAVİ GÖRÜYORDU
Erdoğan'ın Gaziantepli avukatı Mustafa Doğan İnal’ın annesi Feride İnal, geçirdiği kal krizi sonrası özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesine kaldırılarak, tedavi altına alınmıştı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Feride İnal, dualarla memleketinde son yolculuğuna uğurlandı. Feride İnal'ın cenazesi Karkamış ilçesi Akçaköy Mahallesi Camii'nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazını müteakiben aile mezarlığına gözyaşı ve dualarla defnedildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatının acı günü

CENAZEYE GAZİANTEP VALİSİ VE MİLLETVEKİLERİ DE KATILDI
Cenaze törenine, Mustafa Doğan İnal'ın yanı sıra, yakınları, sevenleri, Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep milletvekilleri, çok sayıda bürokrat, yerel yönetici, siyasetçi ve vatandaş katıldı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...