Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bekleyen Putin'den beklenmedik tepki... İbrahim Kalın taklidi gündem oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bekleyen Putin'den beklenmedik tepki... İbrahim Kalın taklidi gündem oldu

GÜNDEM Haberleri  / Haber Merkezi

Özbekistan’da gerçekleşen Şanghay İşbirliği Örgütü Zirvesi’ne katılan Rusya Devlet Başkanı Putin’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı beklerken yaptığı hareket gündeme damga vurdu. Rus lider Putin’in şaşkınlığı kameralara yansıdı. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın çevresindekilerle samimi şekilde selamlaştığını gören Putin, Kalın’ın taklidini yaptı.

Özbekistan’ın Semerkant kentinde düzenlenen Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) Devlet Başkanları 22. Toplantısı’na özel davetli olarak katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderlerle bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Semerkant’ta Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile de bir görüşme gerçekleştirdi. Dünyanın gözünün orda olduğu zirvede, zirve kadar zirveden çekilen görüntüler de gündem oldu. Son olarak Putin’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı beklediği anlar sosyal medyada yayınlandı. Putin'in görüşme için beklediği sıradaki hareketleri gündeme damga vurdu.

İBRAHİM KALIN’IN TAKLİDİNİ YAPTI

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ı Rus heyetle samimi bir şekilde selamlaşırken gören Putin, kendisini tutamadı ve gülerek Kalın'ın taklidini yaptı. Putin'in kameraya yansıyan bu anları kısa bir süre içerisinde sosyal medyada da dolaşıma girdi. Rusya Devlet Başkanı Putin'in İbrahim Kalın'ın hareketlerine şaşırmasının nedeni de çok geçmeden ortaya çıktı. Buna göre Rus liderin hala koronavirüs nedeniyle sıkı tedbirler uyguladığı ve hiç kimse ile samimi şekilde selamlaşmadığı öğrenildi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...