Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Vilnus değerlendirmesi: Kritik kararlar alındı

- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Vilnus değerlendirmesi: Kritik kararlar alındı

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesi paylaşımı yaptı. Vilnus’ta gerçekleşen zirveye ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, “Yapacağımız hamlelerle elde ettiğimiz bu kazanımları, inşallah daha da sağlamlaştıracağız.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vilnus’ta gerçekleşen NATO Zirvesi’nde terörizmle mücadele, Avrupa Birliği üyelik süreci gibi birçok konuda yeni başlangıçlara ve kritik kararların alındığını belirtti.

ERDOĞAN’DAN VİLNUS DEĞERLENDİRMESİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne ilişkin yaptığı değerlendirmede, şunları kaydetti:

"Bugün başarıyla tamamladığımız Vilnius Zirvesi, NATO'nun caydırıcılığını artırma yanında, terörizmle mücadele, Avrupa Birliği üyelik sürecimiz ve ülkemize yönelik yaptırımların kaldırılması noktasında yeni başlangıçlara, kritik kararların alınmasına vesile olmuştur. Yapacağımız hamlelerle elde ettiğimiz bu kazanımları, inşallah daha da sağlamlaştıracağız. Ülkemizin çıkarlarını, milletimizin hak ve hukukunu her platformda çok güçlü bir şekilde savunmaya devam edeceğiz. Yakın gelecekte yaşanacak her gelişmenin Türkiye'nin rolünü, ağırlığını ve etkinliğini daha da artırdığını hep birlikte göreceğiz."

https://twitter.com/RTErdogan/status/1679181312110755842

Kaynak: Anadolu Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...