Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim tarihi açıklaması

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti grup toplantısı sonrasında soruları cevapladı. Erdoğan, "Seçim tarihi öne çekilecek mi" sorusuna "Kamuoyunda ne konuşulursa hepsi gündemimize girer" şeklinde cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısı sonrasında soruları cevapladı.. Seçim tarihine ilişkin tartışma yaşandığı, 30 Nisan, 7 Mayıs ve 14 Mayıs'ın ifade edildiğini belirterek, "Seçim tarihi öne çekilecek mi tarih ne zaman açıklanır, kamuoyunda konuşulan tarihler gündeminizde mi" sorusuna Erdoğan, şu cevabı verdi:

"Sular durulmadan olmaz. Kamuoyunda ne görüşülür ne konuşulursa hepsi bizim gündemimize gelir. Çünkü biz istikametimizi kamuoyunda konuşulanlardan alıyoruz."

ERKEN SEÇİM İÇİN DİKKAT ÇEKEN 3 TARİH

Erken seçim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısında da ele alındığı ve 3 tarihin konuşulduğu iddia edildi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turu için 30 Nisan, 7 Mayıs ve 14 Mayıs tarihleri ön plana çıktı.

ERKEN SEÇİMDE İKİ İMKAN VAR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ilk kez bir canlı yayında erken seçim ihtimalini "İki türlü seçime gitme imkanı var. Birisi Meclis'in 360 milletvekiliyle karar almasıyla diğeri de Cumhurbaşkanının Meclis'i feshetmesiyle." şeklinde dile getirmişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...