Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 360 ve 24 TV ortak yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın açıklamalarından önemli başlıklar; Yola çıktığım andan itibaren 'farklı bir Cumhurbaşkanı' demiştim. Cumhur'un Başkanlığı'nı yerine getiriyorum. Bu makamlara halk hiç bir zaman çıkamamıştır. Zaman olmuş kılığından kıyafetinden engellemeler olmuş. Sakalına bıyığına takılmışlar. Bu ülkede milletvekilleri eşleriyle Cumhurbaşkanlığı'na çıkmaz durumdaydı. "Bugünkü görüşme için de bini aşın vatandaşımız bizimle birlikte oldu. 29 resepsiyonu şeklinde aralarında dolaşırken, 'biz buralara görecek miydik?' dediler. Cumhurbaşkanımız 'bu altınlar nerede?' diye sordular."
"Bunlar bir ambulansa kurşun sıkacak kadar hainler, alçaklar, caniler. Terörün de bir namusu olsun, ama bunlarda bu da yok."

1 KASIM'DA SONUÇ NE OLURSA OLSUN..."
"Terörle mücadele kısa soluklu değildir. Olay sadece bir PKK, bir DAİŞ bir DKP-C olayı değildir. Bunlar kolektif hareket etmekteler. Bu operasyonlar kararlı bir şekilde devam edecektir. 1 Kasım için diyenler oluyor. 1 Kasım'ın neticesi ne olursa olsun bu operasyonlar halkımızın huzurunu yakaladığı ana kadar devam edecektir. Devlet bunun için var. Bununda gereği neyse devlet bunu yapacaktır."

"KİMİ KANDIRIYORLAR"

'Karşı taraf barış istiyor' diyorlar. Bunların barışla falan alakası yok. Ne barışı? Kimi aldatıyorlar bunlar? Batı'ya geldiğinde barış diyeceksin. Doğu'da tehdit edeceksin. Orada insanları tehdit ediyorlar. Böyle mi barış olur?
Ankara Garı'nın önündeki olay; Savcılık açıklama yaptı. Bizim bu açıklamadan bir şeyleri görmemiz lazım. 1 Kasım'daki seçimi nasıl gölgeleriz hedefindeler. 6-7-8 Ekim'de olduğu gibi 'dökülün sokağa' dediler. Taktikler aynı. Biz bir şey söylüyoruz: Terör çeşidi ne olursa olsun karşıyız. Biz Batı gibi "Senin terörün iyi bizimki kötü demiyoruz."  

"ASKERİMİZ ANINDA İŞİ BİTİRDİ"

?Geçenlerde ne oldu? PYD Fırat'ı geçmek istedi. Askerimiz hemen anında işi bitirdi. Bu bir uyarıdır. Kendine çeki düzen ver. Bunu farklı yerlerde de yapmaya çalışırsan, gereğini orada da yaparız. Türkiye'nin kimseden izin almaya ihtiyacı yok. PYD, kanton olarak ilan etti. Bu iş bu kadar kolay mı?  Kanton kurma anlayışı sürerse gereği neyse yaparız.

TÜRKİYE'NİN PYD OPERASYONU
"Kuzey Irak'ta yaşananı, Kuzey Suriye'de yaşamak istemiyoruz. PYD, Araplara ve Türkmenlere etnik temizlik yapıyor. Bizim buna müsaade etmemiz mümkün değil. Şuan hassas koridorlar var, bu koridorları kontrol altında tutuyoruz. Bu sınırın, içinde ve dışında bize tehdit olacak ne varsa gereğini yaparız."

'YALANI İFTİRAYI SÜREKLİ KULLANIN DEDİLER"

"Malum partinin kampanya yönetimini, Obama'nın kampanyasını yürüten ekip yapıyor. İstanbul'da bir araya geldiler. Bu görüşmelerde malum medya grupları bir araya geldiler.
Barış dediği söylenen kişi, 6-7-8 Ekim'de milleti sokağa döken kişi değil mi?. Böyle bir isme nasıl uyacaksınız. O kampanyayı yürüten ekip, 'yalanı ve iftirayı sürekli kullanın' dedi. Çünkü sürekli yalan söyleyince artık doğru gibi algılanacağını belirttiler. Kampanya aklı, üst akıl bu. Bunu aynen uyguluyorlar."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...