Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kandil mesajı: Bu mübarek gece ülkemize huzur getirsin

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kandil mesajı: Bu mübarek gece ülkemize huzur getirsin

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk milletinin ve İslam aleminin Miraç Kandili'ni tebrik etti. Erdoğan, sosyal medya hesabından "Rabbimizin sonsuz hikmetiyle dolu bu mübarek gecenin ülkemize sağlık, huzur ve hayırlar getirmesini diliyorum" paylaşımında bulundu.

Bütün yurt genelinde Miraç Kandili idrak edildi. Kur'an-ı Kerim tilavetinin gerçekleştirildiği kandil programlarında, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ile Elbistan ilçelerinde 6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerde hayatını kaybedenler için dua edildi. Ardından yatsı namazını kıldı.

"HAYIRLAR GETİRSİN"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabı üzerinden Miraç Kandili dolayısıyla bir paylaşımda bulundu. Erdoğan "Aziz milletimizin ve İslam âleminin Leyle-i Miracını tebrik ediyorum. İçerisinde olduğumuz zor günlerde idrak ettiğimiz, Rabbimizin sonsuz hikmetiyle dolu bu mübarek gecenin ülkemize sağlık, huzur ve hayırlar getirmesini diliyorum. Gecemiz mübarek olsun" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/RTErdogan/status/1626631310046543873

Cumhurbaşkanı Erdoğan, paylaşımına, İsra Suresi'nin 1. ayetinin olduğu bir görsele de ekledi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ferhat18 Şubat 2023 00:09

Sayın cumhurbaşkanım miraç kandilizi kutlu olsun sizi ALLAH Basımızdan eksık etmesin

Sonraki Haber Yükleniyor...