Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan iş kazasında şehit olan askerin ailesine taziye mesajı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan iş kazasında şehit olan askerin ailesine taziye mesajı
GÜNDEM Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gölcük Tersane Komutanlığındaki iş kazasında şehit olan sözleşmeli er Enes Bıyık'ın ailesine taziye dileklerini iletti.

Dün Kocaeli'de Gölcük Donanma Komutanlığında bulunan tersanede 5 sözleşmeli er gemi boyarken denize düştü. Askerler, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan askerlerden birinin durumunun ağırdı ve o asker Söz.Elk. Er Enes Bıyık'tı. Enes Bıtık tedavi gördüğü hastanede kurtarılmayarak şehit düştü.

Acı haber haber ailesine ulaştı ve aile resmen yıkıldı. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ise taziye mesajında "Kahraman silah arkadaşımız Enes Bıyık şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensubu adına Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dilerim” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'dAN TAZİYE MESAJI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gölcük Tersane Komutanlığındaki iş kazasında şehit olan sözleşmeli er Enes Bıyık'ın ailesine mesaj göndererek başsağlığı diledi.

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...