Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan F-16 açıklaması: Evet demem mümkün değil

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan F-16 açıklaması: Evet demem mümkün değil

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Biden ile F-16 konusunu görüştüğünü söyleyerek son durumu paylaştı. “Benim evet demem mümkün değil” diyen Erdoğan, “Tek başıma karar verecek noktada değilim, Meclis’imden geçmesi lazım” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yeni Delhi'de G20 Liderler Zirvesi’ne ilişkin uluslararası basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı, G20 Liderler Zirvesi’nde F-16 sorusuna cevap verdi. 

Erdoğan, “Sayın Biden ile bir görüşmemiz ayaküstü olsa da oldu. F-16 konusunu da görüştük. F-16 konusunda İsveç de İsveç diyorlar. Bu şekilde yaklaşım bizi ciddi manada üzmektedir” dedi.

“BENİM EVET DEMEM MÜMKÜN DEĞİL”

“F-16 konusunda maalesef dostlar işi alıyorlar götürüyorlar” diyen Erdoğan, “TBMM’den karar geçmediği sürece benim evet demem mümkün değil” dedi.  

Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:

“Tek başıma karar verecek noktada değilim, Meclis’imden geçmesi lazım. İsveç’in üzerine düşen görevleri yerine getirmesi lazım, üstüne düşen görevleri yerine getirmediği sürece ben Meclis’imin vereceği kararı beklemek durumundayız.”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...