Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bolton açıklaması

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bolton açıklaması

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'ın Danışmanı Bolton'a randevu vermediği iddialarına karşılık, "Bolton'un muhatabı İbrahim Kalın'dır. Gerekli olsa görüşecektik ama gerekli olmadı, bir tepki olarak değerlendirmemek gerekir" sözlerini kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'ın Danışmanı Bolton'la görüşmeyeceğini açıkladı. Meclis'te gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan "Bolton'un muhatabı İbrahim Kalın'dır" açıklamasında bulundu.

Bloomberg News'un Beyaz Saray muhabiri Jennifer Jacobs, Twitter hesabından "Erdoğan'ın, Bolton'la görüşmeyi reddettiğini" duyurmuştu.

ANKARA'DAN AYRILIYOR

ABD Başkanı Donald Trump'ın Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'un, sabah Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, MİT Başkan Yardımcısı ve diğer yetkililerle gerçekleştirdiği 2 saati aşkın görüşmenin ardından Ankara'dan ayrılma kararı aldığı belirtildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...