Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara Arena'yı inleten şiir

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara Arena'yı inleten şiir

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Gençlik Kulübü Federasyonu Kongresi'nde gençlere seslendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da yapılan Türkiye Gençlik Kulübü Federasyonu (TÜGEF) Kongresi'nde konuştu. Gençlere Mehmet Akif Ersoy'dan "Atiyi Karanlık Görerek Azmi Bırakmak" şiiriyle seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Arena'yı coşturdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara Arena'yı inleten şiir

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:


"Millet olmak için aynı sınırlar içinde yaşamak yetmez, Aynı ulvi değerlere ve aynı gelecek tasavvuruna sahip olmalıyız. Saz çalan birileri çıkmış "Bayrağa saygısızlık yapan mı var?" diyor. Bayrakları indirmeye çalışan sizsiziniz. Birileri akıl verdi de bir kaç yerde Türk bayrağı salladınız diye buna inanacağımızı mı sandınız!


HEMEN KİRLİ SENARYOLAR DEVREYE GİRDİ
Bu millet ne zaman zincirlerini kırdıysa prangalarından kurtulduysa hemen kirli senaryolar devreye girdi. Başbakan olduğumda ne demiştim; Batı'da ne varsa Doğu'da o olacak. Bu vatan topraklarının tamamını ayağa kaldıracak ve modern Türkiye'yi inşaa edeceğiz demiştik.


TÜRKİYE'DE ÜNİVERSİTESİZ İLİMİZ KALMADI
Türkiye'de üniversitesiz ilimiz kalmadı. Yani biz insanımıza insan olduğunu insanca muamelesi gösterdik. Önde insan olacak devlet arkada olacak. Devlet milletinin hizmetkarı olacak. Biz hizmetkar devlet dedik, efendi devlet değil. Bu anlayışı getiren biz olduk


TERÖRİSTLERİN ELİNE SİLAHLARI KİMLER VERİYOR?
Bir varlık yokluk mücadelesi veriyoruz. Düne kadar bir araya gelmesi imkansız olanların terörün tarafında saf tutmalarını şaşkınlıkla takip ediyoruz. Benim Mehmetçiğimi şehit edenlere ey Paralel Yapı nasıl alkış tutuyorsunuz, buna nasıl hesap vereceksiniz? Bu teröristlerin eline silahları kimler veriyor? Paralel Yapı terör örgütü ile beraber iş tutuyor. O günün kazananları bugün yine sahnede, bugün de gençlerin arasına nifak sokuyorlar. Terör örgütü ve onun kirli uzantılarıyla kadim kardeşliğimiz tahrip edilmeye çalışılıyor. Onlara fırsat vermemek lazım. Millet hiçbir zaman şiddete başvurmamalı, tepkisini demokratik yöntemlerle ortaya koymalıdır. Terör amacına ancak milletimiz birbirine düşerse ulaşabilir. Bütün Türkiye'yi bu alçaklardan hainlerden kurtaracağız.


78 MİLYONA SESLENİYORUM, 1 KASIM ADETA BİR MİLAD OLSUN
78 milyona sesleniyorum; 1 Kasım adeta bir milad olsun bir yeniden doğuş olsun; terörü toprağa gömelim. Oynanan oyunu görmeliyiz, teyakkuz halinde olmalıyız. Düne kadar bir araya gelmesi imkansız olanların terörün tarafında saf tutmalarını şaşkınlıkla takip ediyoruz. Milletim hiçbir zaman şiddete başvurmamalı, tepkisini demokratik yöntemlerle ortaya koymalı.


TERÖRLE MÜCADELE
Bir siyasi partinin görevi teröre perde olmak mıdır? Kendi etnik yapısında olan Kürt kardeşini öldürmek midir? Kimin taşeronu olurlarsa olsunlar, bu kiralık katillerle sonuna kadar mücadele edeceğiz. Ben bir kez daha bu ülkenin medyasını, siyasetçisini, aydınını sağduyulu ve sorumlu davranmaya davet ediyorum. Bu ülke, vatan, devlet bizim, hepimizin. Kurulan bu tezgahı hep birlikte bozmalıyız. Siz küçük düşünemezsiniz çünkü siz tarih yazacak bir nesilsiniz. Millete bedeller ödetilmesine, ağır faturalar çıkarılmasına biz müsade edemeyiz. Milli manevi değerlere sahip çıkan bir gençlik tasavvur ediyoruz."
##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...