Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl başından beri 2 bin terörist etkisiz hale getirildi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı - Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl başından beri 2 bin terörist etkisiz hale getirildi

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı - Anadolu Ajansı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yıl başından bu yana 2 bin teröristin etkisiz hale getirildiğini söyledi. Terörle mücadelenin süreceğini belirten Erdoğan "Gerektiğinde yeni operasyonlarla bu alçak, sinsi planları da sahiplerinin başına geçirmekte kararlıyız" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Toplantıda ele alınan terörle mücadele başlığına değinen Erdoğan, yılbaşından bu yana bir kısmı elebaşı seviyesinde yaklaşık 2 bin teröristin etkisiz hale getirildiğini belirtti.

"TERÖRLE MÜCADELEMİZ SÜRECEK"

"Bir gece ansızın gelebiliriz" ikazını bir kere daha yineleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Son terörist de ülkemiz için bir tehdit kaynağı olmaktan çıkarılıncaya kadar hudutlarımız içinde ve dışında bu mücadeleyi devam ettireceğiz" dedi. 

"GEREKİRSE YENİ OPERASYONLAR DÜZENLERİZ"

Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti: Güney sınırlarımız boyunca kurulmak istenen terör koridorunu, Suriye'nin kuzeyine gerçekleştirdiğimiz harekatlarla parçaladık. Pençe harekatlarıyla bölücü örgütü Irak sınırımızdan uzaklaştırdık. Terör örgütünü palazlandırma girişimlerini yakından takip ediyoruz. Gerektiğinde yeni operasyonlarla bu alçak, sinsi planları da sahiplerinin başına geçirmekte kararlıyız. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı - Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...